torstai 8. lokakuuta 2020

Ekstra: Kyyhkyläiset lemmenlomalla

 Tässä on teille pieni kuvaekstra siitä, miten sekä Petrin ja Sannan että Joelin ja Susannan häämatkat sujuivat. Uusi osa valmistuu pikkuhiljaa kaiken muun kiireen ja paineen keskellä, joten toivottavasti tämä viihdyttää teitä jonkin aikaa sitä odotellessa! Nauttikaa!

*** *** *** *** ***Ensimmäisenä vuorossa Petri ja Sanna. Kuten kuvista näkee, he suuntasivat häämatkalleen etelän lämpöön, Twiikkii-saarille. Ruoka oli ainakin maittavaa ja säät suosivat.

Sanna pääsi tosiaan tutustumaan tulitanssin saloihin. Hänestä kuoriutui melko taitava kepinkieputtelija.
Tui tui ♥Hula-hula-tanssikin tuli opittua. Lomalla saa aina jännittää, oppiiko simit tervehdykset ja tanssit, sillä sitä ei voi itse kontrolloida. Tosin niin moni simini on alkanut ne jo oppia, että nämä voisi opetella kyllä kotipuolessakin.


Sitten rentoudutaan perinpohjaisesti.

Petriä alkoi lapsettaa.
Merirosvolaulu on tarttuva biisi. Nytkin se alkoi soida päässä heti, kun mainitsin sen.Hehe, ihan kuin Petri ja Sanna leikkisivät piilosta tässä kuvassa :D
Sanna: "Kultaa, missä oikein olet? Ehkä siellä ylhäällä? Eei, ei näy..."
Petri: "Kjeh kjeh."Kunnon lomaan kuuluu tietysti myös huonepalvelusta nauttiminen.
Kaksikolla oli kaikin puolin onnistunut loma.

*** *** *** *** ***Sitten Joelin ja Susannan lomakuulumiset. En ollut itse asiassa edes pannut niitä minnekään häämatkalle, ja olin suunnitellut, että he olisivat menneet ehkä Kalliovuorille, mutta heti häiden jälkeen he pakkasivat omatoimisesti kimpsunsa ja kampsunsa ja suuntasivat Takemizu-kylään... Jännä juttu. Noh, ihan kiva paikka tämäkin kyllä, vaikka Joel olikin täällä jo aikoinaan Jennin kanssa. Eipähän tarvitse stressata hänen lomasaavutuksistaan sen kummemmin.Joel voi vaikka keskittyä kaivelemaan aarrekarttoja. Jos olisin tajunnut, olisin toki voinut ottaa niitä kotoa mukaan. Samoin Petrin ja Sannan kanssa. Noh, ei voi mitään.
Onneksi teehetken voi nauttia hotellilla.Susannapa onnistui löytämään kartan Piilopagodiin, joten yksi lomapäivä käytettiin sitten sitä tutkiessa.
Koska en muistanut, miten Piilopagodi toimii, ensin vietettiin hieman aikaa merkityksettömien askareiden parissa.
Lopulta Susanna kuitenkin oppi Lohikäärmeen tarun vai mikä ikinä se olikaan nimeltään.

Pus pus nu... juuh. 
Toivomuskaivo ei tykännyt Susannasta :(

Aww, ihan kuin kaksi vastarakastunutta teiniä!
Joel sai mahdollisuuden oppia teleportaatiotaidon salat...

... mutta meni sitten mokaamaan kysymyksen. Emme siis näe teleporttaavaa Joelia tarinassa. Nyyh.

*** *** *** *** ***

Mukavaa lokakuuta kaikille! Pysykää terveinä ja käyttäkää maskeja!

4 kommenttia:

 1. Molempien parien häämatkat näyttivät menevän rattoisasti! Ovat kyllä niin suloisia pareja :) Itse en oo aikoihin lomaillut simeillä missään, pitäisi joskus taas käydä. En oo tainnut kuin kerran saada simin oppimaan teleportaation ja siitäkin on aikaa. Jännä, että Joel ja Susanna lähtivät noin vain tiettyyn paikkaan lomalle ilman, että olit laittanut heitä itse :"D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomat menevät minulla yleensä aika kaavamaisesti, kun pidän huolen, että kaikki ehtivät oppia ja kokea kaiken mahdollisen :D Mutta molempia pareja on kyllä ihana kuvata kun ne näyttävät niin söpöiltä yhdessä! Minäkin olen kerran saanut jollain simillä teleportaatiotaidon, mutta se on kyllä todella arpapeliä. Jos onnistuu saamaan ninjan kiinni, pitää vielä vastata kysymykseenkin oikein. Plääh.
   Jep, oli aika yllättävää :D Mietin, olisiko peli mennyt sekaisin jotenkin ja muistanut Joelin varaaman häämatkan Jennin kanssa jotenkin, mutta tiedä häntä. Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Simsmaniassa Humppiloiden uusin osa sekä perijä-äänestys! :)

  VastaaPoista