maanantai 16. maaliskuuta 2020

Uusia ongelmia

Heipä hei kaikille,

ja anteeksi, en ole vieläkään julkaisemassa uutta osaa, vaikka olen jo kuukausikaupalla suunitellut, mitä siinä tulee tapahtumaan. Sain pelastettua vanhat naapurustot vanhalta koneelta ja siirrettyä uudelle ja kaikki on teoriassa hyvin, mutta eteen tuli yksi pienenpieni mutka. LC-naapurustoni on ilmeisesti päässyt jotenkin korruptoitumaan, sillä peli kaatuu, kun yritän avata kyseistä naapurustoa. Sen sijaan esim. BaCC-naapurustoni avautuu moitteetta :o Kunhan minulla on aikaa ja jaksamista (ensimmäistä löytyy ainakin nyt tässä maailmantilassa, jälkimmäisen suhteen vähän jännittää), yritän pelastaa mitä pelastettavissa on, ja jollei muu auta, luon naapuruston ja simit uudelleen. Olen tehnyt sen kerran, voin tehdä sen toistekin. Mutta katsotaan. Haluaisin kovasti päästä kertomaan Pohjisten tarinaa eteenpäin, mutta ilmeisesti jokin ylempi taho ei halua päästää sitä julki.

Sillä välin kun minä tappelen pelin ja omien voimieni kanssa, pysykää te terveinä ja pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne.

Pus <3

6 kommenttia:

 1. Kylläpäs peli pistää nyt ihan tosissaan kampoihin. Toivottavasti saat tämän(kin) ongelman korjattua, Pohjasoiden lukeminen on ilo. Mutta ei todellakaan mitään paineita sen suhteen, se ottaa sen minkä se ottaa :D Jaksamista ja tsemppiä tähän outoon aikaan! <3

  P.S. Sitä tulin ilmoittelemaan, että Simsmaniassa Ziazanit saavat jatkoa reilun vuoden tauon jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ziazanit luettu ja kommentoitu! Kiitos kommentistasi :) Voin iloksesi todeta, että sain naapuruston toimimaan kuin ihmeen kaupalla, eikä mitään tarvinnutkaan luoda uudelleen! Eiköhän uutta osaakin saada tässä joskus ulos :)

   Poista
  2. Jes, hyvä että taas toimii!

   P.P.S. Lumotuissa on kuin onkin ilmestynyt uusi osa parin vuoden hiljaiselon jälkeen ;D

   Poista
  3. Lumotut luettu ja kommentoitu!

   Poista
 2. Voi eii, kökkö tilanne. Tiedän niin tuskaiset tunteet pelin korruptoitumisesta ja koneen kaatumisesta (sinne meni kaikki edellisetkin LC:t..). Hyvä jos saat toimimaan naapuruston, heitä ihmeessä viestiä kun olet saanut uuden osan pihalle. Tsemppiä paljon <3

  Ps. Pumppiksilla uusi osa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nyt olen saanut pelin rullaamaan suhtkoht hyvin, toivon mukaan saisin uuden osan julki vielä tämän vuoden puolella!
   *koputan puuta*

   Poista