lauantai 19. lokakuuta 2019

Väliaikatietoja

Heipä hei kaikille,

vanha läppärini on tullut tiensä päähän, se kaatuilee noin puolen minuutin välein eikä sillä siis oikein pysty tekemään mitään. Olen onneksi saanut uuden koneen, mutta enää pitäisi pelastaa sims-tiedostot vanhalta koneelta jollain ilveellä. Onneksi minulla on joku versio Pohjiksia (ja Suvilaaksoa) olemassa tikulla, vaikken olekaan aivan varma, onko se uusin. Mutta toki tekstitiedosto olisi kiva saada myös. 
Oli miten oli, päivittely on kestänyt sekä tämän ongelman vuoksi että siksi, että olen alkanut tehdä tänä syksynä aivan uusia juttuja: aloitin kansanopistossa vuoden kestävät pelituotannon opinnot. Saa nähdä, mitä niistä tulee!

Maltti on valttia, niin kai sitä sanotaan.

8 kommenttia:

 1. Pidän peukut pystyssä ja toivon, että saat pelin mahdollisimman pitkälti palautettua uudelle koneelle. On aina tosi kurjaa menettää pelitallenne, oli syy mikä tahansa.

  VastaaPoista
 2. Ai hitto, aina näiden koneiden kanssa saa olla vääntämässä. Tsemppiä!

  P.S. Evergreenissä alkoi uusi kierros :)

  VastaaPoista
 3. Tiedän tunteen niin hyvin. Montakohan LC:tä miulla on kaatunut vuosien varrella tietokoneongelmiin (sekä ylikuormittumiseen cc:n ja modien kanssa..), mie toivon hirveesti että saat pelastettua kaiken. Siun tuotoksia on niin mahdottoman kiva ollut lukea vuosien varrella (vaikken olekkaan tämän vuoden puolella hirveän aktiivinen ollut).

  Tsemppiä ja iso virtuaalihali <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prologi on nyt ilmestynyt LC Pumppiksesta, jos kiinnostaa niin pääsee lukemaan :--)

   http://simsmaailma.blogspot.com/2020/01/00-prologi.html

   Poista
  2. Kiitokset :) Käväisin lukemassa ja kommentoimassa prologin!

   Poista
  3. Kommentoin myös tänne, kuin Suvilaaksoon, että ensimmäinen osa on ulkona :--3

   Poista