maanantai 7. lokakuuta 2013

Äänestys: Stefanille morsian

//EDIT 22.10. 0:05
Kiitos kaikille äänistä! Mirva sai yhden äänen enemmän kuin Tarja, joten hän saa uuden mahdollisuuden, ja jää nähtäväksi, miten parin käy. 
Noista salamoista ja mieltymyksistä, itse en pidä niitä suuressa arvossa, jos simeillä on varastossaan mieltymysmehua :D Stefanilla sitä on vielä pullo jäljellä. Eri asia, jos sellainen sim, jolla sitä ei ole, löytää korkeasalamaisen kumppanin. Ehkä olisi pitänyt jättää salamat mainitsematta, niin ette olisi takertunut niihin liikaa, haha.

Mutta nyt kävi näin. Suurkiitokset kaikille avusta päätöksenteossa! 

********************************************************************************************************
Terve! Pelailinpa yliopistolla osakuntatontilla, jolla Joelin serkku Stefan asuu (Johanin poika, vilkaiskaa sukupuuta jos ei soita mitään kelloja) ja päädyin tilanteeseen, jota olen kykenemätön ratkaisemaan itse.

Stefanin lisäksi talossa asuu kaksi naista (ja kaksi opiskelijaa, jotka eivät liity tähän mitenkään). Hän seurustelee Mirvan kanssa, mutta sitten taloon syöksähti lehmäasuinen kiusanhenki tuhoamaan parin onnen. Stefan on hiljalleen antamassa anteeksi Mirvalle, mutta samaan aikaan huomaa ihastuneensa myös Tarjaan. 
Nyt en osaa päättää, erottaako Stefan ja Mirva lopullisesti, vai antaako heidän suhteelleen uuden mahdollisuuden. Niinpä päätin, että kolmikon kohtalo on teidän käsissänne.

Tällä draamalla ei ole mitään tekemistä tarinan kanssa :D

Tässä nyt esittelyt sekä naisista että Stefanista. Tehkää päätöksenne näiden perusteella. Mieltymykset ja inhokit jätän laittamatta. Stefanilla on kummankin naisen kanssa yksi salama.
Mirva
Stefanin alkuperäinen tyttöystävä, jota lehmä vikitteli surkein seurauksin.Tarja
Potentiaalinen kolmas pyörä.Ja tietysti itse Stefan.

Annan pari viikkoa äänestysaikaa, sitten menen jatkamaan tontilla pelailua (:

17 kommenttia:

 1. Sanoisin, että Stefanin kannattaisi valita Tarja, sillä nainen on hyvin nätti ja uusi suhde voisi olla parempi vaihtoehto. Olisi oikein, että Mirva saisi rangaistuksensa, siitä kun ei pystynyt pysyä uskollisena miehelle... :D

  VastaaPoista
 2. Jos salamayhteensopisuus on kerran noin pieni suosittelisin Stefania etsimään parempisalamaisen tytön, mutta jos valinta on tehtävä näiden kahden väliltä taidan äänestää Stefanin kumppaniksi Mirvaa. Syy on lähinnä se, että boikotoin ykkösnaamoja. .-D Ja eihän Mirva sille mitään voinut, että lehmä tuli häntä ahdistelemaan ja Stefan ymmärsi tilanteen väärin. .-P

  VastaaPoista
 3. Itsekin annan ääneni Mirvalle. Naisella mukavan erikoiset piirteet kuten Stefanillakin joten parin mahdollisista lapsista tulisi kiinnostavan näköisiä :)
  Ja toinen mahdollisuus on ihan hyvä antaa kun eihän sille aina mitään voi jos öykkäri lehmät rientää kuvioita sotkemaan:/ on sotkenut niin monesti minunkin pelib suhteet nuo lehmät, mur:(

  VastaaPoista
 4. Jep, Kasa on oikeassa. Isoimmat salamat puolisoksi! Minäkin kannatan enemmän Mirvaa. .-)

  VastaaPoista
 5. Mirvan valitsisin itse.

  VastaaPoista
 6. Hmm, vaikea valinta. Kompromissina palauttaisin Stefanin Mirvan kanssa yhteen, mutta ajan mittaan tapaamaan Tarjan uudemman kerran, jolloin sitten lempi leiskuu oikein kunnolla tämän kanssa (:

  VastaaPoista
 7. Eivät kumpikaan ole aivan minun tyyppiäni, mutta Tarja näyttää hieman liiankin asialliselta (ehkä jopa tylsältä vaihtoehdolta). Eli laske kaikin mokomin täältä ääni Mirvalle ::D

  VastaaPoista
 8. Tarja, jos sille tehdään pikku muodonmuutos! Mirvalla on ruma nenä (mahtava perustelu). Hei ja Suulilla osaa :)

  VastaaPoista
 9. Kivipuroilla viimeinkin uusi osa!

  VastaaPoista
 10. Kaunialan elämää -tarinassa 4.osa! :)

  VastaaPoista
 11. Uusi osa Ruusiloilla + perijä-äänestys :)

  VastaaPoista
 12. Koskas jatkoa olisi tiedossa? :) Innolla odotan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä, havahduinkin että viime osasta on jo melkein kaksi kuukautta aikaa! Osa on kyllä kirjoitettu jo kokonaan, enää parikymmentä kuvaa puuttuu, joten ehkä uskallan luvata että se ilmestyy tässä kuussa :D Hyvällä tuurilla joskus ensi viikolla, huonommalla vähän myöhemmin.

   Poista