tiistai 5. maaliskuuta 2013

Väliaikatiedostus

Tiedän, että lupailin uutta osaa helmikuun alussa ilmestyväksi. No, niin ei käynyt, kuten tarkkanäköisimmät varmasti huomasivat (: Syynä on jälleen kerran ärsyttävä, kaatuileva pelini. En oikeasti tiedä, mitä teen sen kanssa. Pystyn pelaamaan joo, pienissä pätkissä kerrallaan, mutta koskaan ei voi tietää, milloin virheilmoitus tulee ja peli kaatuu. Se on hyvin ärsyttävää.

Olen päättänyt turvautua viimeiseen oljenkorteen ja asentaa koko pelin uudelleen. Pelastan tietenkin naapuruston, jossa Pohjikset elelevät, mutta koska en tiedä, onko vika naapurustossa vai jossain muussa pelin tiedostossa, en myöskään tiedä, onko uudelleenasennuksesta hyötyä vai ei. Jos peli jatkaa kaatuilua, naapurustokin on pakko luoda uudelleen - jälleen kerran. Huokaan jo nyt syvään ja raskaasti valmistautuen henkisesti siihen, että se on pakko tehdä...

Älkää huoliko, en aio jättää LC:tä kesken missään tapauksessa! Tappelen sen kanssa vaikka iäisyyksiin, ja vasta jos jostain kumman syystä kaikki tiedostot katoaisivat bittiavaruuteen, puhaltaisin pelin poikki. Niin tuskin käy, joten kiitän kärsivällisyydestä ja pahoittelen viivästymisiä (:

1 kommentti:

  1. Voi harmi :/ Toivottavasti saat pelisi kuntoon, mun vinkeistä tosiaan on harvoin hyötyä :--D
    Mutta tänne ilmaannuin kailottelemaan Stormien uudesta osasta (:

    VastaaPoista